Etapa precontractuală. Arbitraj Documentar

Din data de 20/mai/2018, am început operațiunea de informare și negociere pe tema francizei de arbitraj documentar ©, care vă permite ca, în urma unei proceduri speciale concepute de noi cu respectarea dispozițiilor legale, să eliberați un titlu executoriu asemănător unuia obținut prin intermediul serviciilor publice de justiție.

Faza precontractuală, disponibilă începând cu 20/mai/2018, urmărește să vă prezinte avantajele financiare și profesionale pe care le puteți obține în urma unei colaborări cu noi. Pentru început vă informăm că, una din condițiile noastre contractuale este aceea de ne demonstra că, vom contracta cu un specialist în domeniu, iar această condiție în viziunea noastră este îndeplinită dacă ne demonstrați că ați profesat neîntrerupt ca avocat timp de cel puțin 2 ani, sau sunteți grefier al unei instanței de aceeași perioadă și aveți studii juridice superioare.

După ce semnăm un contract de pre-franciză, vă transmitem formularele personalizate cu documentația aferentă și vă acordăm toată consultanța necesară în condițiile noastre de comunicare, exclusiv prin intermediul adresei: arbitru@ulici.net. Termenul alocat acestei etape precontractuale de informare considerăm că este suficient stabilit la 30 de zile, iar dar dacă dumneavoastră solicitați aceasta și noi suntem de acord, faza aceasta poate fi prelungită. Cu toate acestea, dacă doriți să operați numai în România, pe raza de competență a unei instanțe publice de judecată, etapa precontractuală durează până la obținerea primei încuviințări a unei executări silite a hotărârii eliberate de dumneavoastră.

ETAPA PRECONTRACTUALĂ A FRANCIZEI NOASTRE ESTE GRATUITĂ.

Ca francizor, vă transmitem următoarele informații:

a) experiența pe care am dobândit-o din 2008 și pe care o putem transmite către dumneavoastră;

b) condițiile financiare ale contractului de franciză, respectiv detalii privind redevența inițială sau taxa de intrare în rețea, redevențele periodice, redevențele din publicitate, tarifele privind prestările de servicii și tarifele privind produsele, serviciile și tehnologia (Information technology - IT) utilizată de noi pentru a garanta securitatea transmisiunilor. Aceste condiții pe care noi le transmitem vă permit ca beneficiar să vă faceți un calcul al rezultatului previzionat și să întocmiți un planul financiar.

Din punctul nostru de vedere, franciza noastră nu necesită cheltuieli semnificative din partea dumneavoastră, sau un patrimoniu important care să fie dedicat afacerii, dar poate fi consumatoare de timp și de aceea trebui să fiți bine informat în prealabil. Trebuie să cunoașteți că, în România nu este respectată obligativitatea precedentului judiciar și de aceea, costul cel mai mare ca timp și implicit resurse, va fi alocat pentru convingerea magistraților competenți teritorial, că procedura noastră de jurisdicție alternativă privată este conformă legii.

După ce încheiem un contract de franciză, ca obligație a noastră contractuală, vă acordăm asistență pentru toate actele pe care trebuie să le încheiați conform procedurii noastre de arbitraj documentar ©.

Principiile care reglementează raporturile specifice în franciză în România se găsesc în Ordonanța Guvernului privind regimul juridic al francizei (nr. 52/1997).


Acum, dacă sunteți de acord cu cele de mai sus ne puteți scrie la : arbitru@ulici.net și stabilim condițiile în care putem pregăti o viitoare colaborare.